Japoniškų peilių rinkinys Satake Tsuchime
Peilių rinkinį sudaro šefo peilis Gyuto ir daržovių peilis Nakiri. Peilių geležtės iš molibdeno-vanadžio plieno, rankenos - magnolijos mediena, plastikinis žiedas
Plieno kietumas – 56-58 HRC. Galandimo būdas – dvipusis.
Šefo peilis :
Bendras peilio ilgis - 34,0 cm
Ašmenų ilgis - 21,3 cm
Geležtės plotis - 4,6 cm
Geležtės storis ties pentimi- 1,6 mm
Svoris - apie 115 g
Nakiri:
Bendras peilio ilgis - 30,5 cm
Ašmenų ilgis - 17 cm
Geležtės plotis - 5 cm
Geležtės storis ties pentimi- 1,7 mm
Svoris - apie 144 g
-
Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
-
Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR
Japoniškų peilių rinkinys Satake Tsuchime. Peilių rinkinį sudaro šefo peilis Gyuto ir daržovių peilis Nakiri. Pagaminta Satake Cutlery, Seki miestas Japonijoje.
Kam naudojamas šefo peilis?
Šefo peilis- tai virtuvinis peilis, skirtas daržovėms, vaisiams, mėsai ir žuviai pjaustyti. Plačios geležtės dėka pjaustytus produktus lengva perkelti į salotų dubenį ar keptuvę, taip pat juo patogu traiškyti česnaką. Aukštai rankena rankena neleidžia jūsų pirštams atsitrenkti į pjaustymo lentą. Dėl didelių gabaritų peilis puikiai tinka pjaustyti didelius vaisius ir daržoves, pavyzdžiui, arbūzą, cukiniją ar kopūstą.
Kam skirtas Nakiri peilis ?
Nakiri- tai japoniškas peilis, skirtas prieskoniams ir daržovėms pjaustyti. Dėl stačiakampių ašmenų susmulkintus ingredientus galima greitai perkelti į salotų dubenį ar keptuvę. Patyrę virėjai naudoja Nakiri peilį, kad gautų plonus, dekoratyvinius, permatomus griežinėlius (katsura-muki metodas). Tiesi pjovimo briauna naudojama pjovimui vertikalia linija ir leidžia naudoti daugybę skirtingų metodų, tokių kaip julienne ir chiffonade.
Peiliai supakuoti dailioje popierinėje dėžutėje- puiki dovana japoniškų peilių mėgėjui.
Ką reiškia ir kuo skiriasi Tsuchime peiliai?
Peilių gamybos kontekste Tsuchime nurodo tradicinę japonų techniką, kai peilio geležtės paviršius kalamas taip, kad jo paviršiuje būtų sukurta savita tekstūra. Šis procesas apima geležtės apdorojimą specialiu plaktuku, vadinamu „tsuchi“, kuris sukuria nedidelius įdubimus ant jos paviršiaus.
Kodėl verta rinktis japoniškus peilius?
Manoma, kad geriausi virtuviniai peiliai yra gaminami Japonijoje. Čia yra dvi vietovės, žinomos savo per amžius besitęsiančiomis metalo apdirbimo ir įrankių gamybos tradicijomis: Seki ir Tsubame-Sanjo. Japoniški peiliai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina savo virtuvinių peilių patikimumą ir aštrumą. Jie yra lengvesni, plonesni ir patvaresni nei vakarietiško stiliaus peiliai. Tradiciniams anglinio plieno japoniškiems peiliams reikia daugiau priežiūros, kad jie būtų geros būklės.
Kur ir kaip gaminami Satake peiliai ?
"SATAKE CUTLERY MFG. Co., Ltd." buvo įkurta 1947 m. Seki mieste, kuris yra žinomas kaip „ašmenų miestas“. Įmonės tikslas- gaminti patikimus ir ilgaamžius virtuvės įrankius ir "SATAKE CUTLERY MFG. Co., Ltd." tęsia savo misiją- laikydamiesi aukščiausių kokybės standartų kuria ir gamina pažangiausius virtuvinių peilių modelius sujungdami ilgametes kalvystės tradicijas su šiuolaikinėmis technologijomis. Kvalifikuotų meistrų kruopščiai pagaminti japoniški virtuvės peiliai – jų aistros savo darbui rezultatas.
Būkite dėmesingi- nauji peiliai yra labai aštrūs!
Product accessories
Susijusios prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: