- Išpardavimas!
Virtuvinių peilių rinkinys SABATIER su stovu CHIRON
Virtuvinių peilių rinkinys su stovu CHIRON
Rinkinį sudaro:
- mažasis vaisių ir daržovių pjaustymo peilis 9 cm ašmenys;
- vaisių ir daržovių peilis su dantukais, 13 cm ašmenys;
- šefo peilis 20 cm ašmenys;
- pjaustymo/ raikymo peilis 20 cm ašmenys;
- dantytas peilis duonai ir kepiniams, 20 cm ašmenys.
Peiliai pagaminti iš nerūdijančio plieno 5Cr15MoV, HRC-56
Peilių stovas- ąžuolinis, su stovu planšetei ar receptų knygai pasidėti. Labai patogu gaminant pagal pasirinktą receptą.
-
Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
-
Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR
Virtuvinių peilių rinkinys su ažuoliniu stovu CHIRON
Virtuvinių peilių rinkinys sudarytas iš 5 būtiniausių peilių: vaisių ir daržovių pjaustymo peilio su 9 cm ašmenimis; daržovių peilio su dantukais 13 cm ašmenimis, pjaustymo peilio 20 cm ašmenimis, šefo peilio 20 cm ašmenimis ir duonos peilio 20 cm ašmenimis. Ir daržovių pjaustymo peilis, ir duonos peilis turi dantytus ašmenis- taip jūs lengvai supjaustysite ir pomidorus ir šviežius kepinius.
Peilių stovas turi funkcinį privalumą- galima panaudoti jame esančią atramą planšetei ar receptų knygai pastatyti.
Rinkinys supakuotas dailioje kartoninėje dėžutėje.
Sabatier peiliai:
SABATIER INTERNATIONAL- tai ekonominė peilių ir peilių rinkinių linija, ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio. Šie gaminiai gaminami ROUSSELON DUMAS-SABATIER padalinyje , kuris yra KLR.
Pirmąjį SABATIER® peilį p.Sabatier sukūrė XIX amžiaus pradžioje Thiers regione Prancūzijoje. Šios šeimos istorijos paveldėtojas, prekinis ženklas LION SABATIER® garantuoja, kad peilių gamybos procesai yra tesiami gerbiant savo garsaus protėvio tradicijas ir technines žinias, kurio vardas dabar visame pasaulyje siejamas su prancūzų kulinarijos meno kultūriniu paveldu bei peiliadirbyste. Pažymint peilius liūto anspaudu daugiau nei 200 metų prekės ženklas SABATIER® didžiuojasi galėdamas daryti įtaką prancūzų gastronominei kultūrai. Sabatier® yra prekės ženklas, priklausantis gamyklai ROUSSELON DUMAS-SABATIER iš Prancūzijos.
LA BRIGADE DE BUYER, kuriai nuo 2021 priklauso prekinis ženklas LION SABATIER yra tarptautinė įmonių grupė, valdanti premium kokybės maisto gaminimo ir kepimo įrangos prekių ženklus, skirtus tiek profesionalams, tiek plačiajai visuomenei. De Buyer, Lion Sabatier, 32 Dumas, Scaritech, Pebbly- visi šie prekių ženklai papildo vienas kitą ir yra sukurti padėti jums jūsų iššūkių pilnoje kulinarinėje kelionėje.
Plienas 5Cr15MoV
Cheminė sudėtis | C | Mb | Mn | Cr | V |
% | 0.45/0.5 | ≤ 0.60 | ≤ 0.40 | 14.5/15.0 | ≤ 0.010 |
Virtuvinių peilių priežiūra
Nerūdijančio plieno virtuviniai peiliai priežiūros prasme yra mažiau reiklūs nei anglinio plieno peiliai- juose yra chromo ir kitų legiruojančių elementų, todėl jie yra atsparesni išorinei aplinkai. Tačiau peilių po maisto ruošos nereikėtų visiškai pamiršti. Po naudojimo juos reikia nuplauti ir geriausia nuvalyti sausai arba palikti džiūti ant magnetinės juostelės. Jei peiliai laikomi kaladėse, geriausia juos ten grąžinti, kai jie bus visiškai sausi. Jei savo peilį ilgą laiką paliksime nenaudodamą, nepakenks jį sutepti valgomuoju aliejumi (venkite tik tų aliejų, kurie greit oksiduojasi, tokie kaip sėmenų aliejus). Nors šis peilių plienas apibūdinamas kaip nerūdijantis, nepalankiomis aplinkybėmis jis gali gauti patiną, jei neprižiūrėsite savo virtuvinio peilio.
Bendros taisyklės, taikytinos visiems peiliams
Nepaisant to, kiek jūs pasitikite savo peiliu, neteisingai naudojimas jis sulūš.
Kiekvienas virtuvinis peilis turi savo paskirtį. Konservų ir stiklainių atidarymui ar varžtų sukimui yra atitinkami įrankiai.
Nepjaustykite ant paviršiaus, kuris yra kietesnis nei peilio geležtė (akmens masė, marmuras,lėkštė). Naudokite medines ar plastikines pjaustymo lentas.
Jei norite kad jūsų peilio ašmenys ilgiau liktų aštrūs- nebraukite jais supjaustyto maisto nuo pjaustymo lentos. Apverskite peilį ir braukite geležtės pentimi. Braukti peiliu nuo lentos į puodą ar dubenį- prasto skonio ženklas. Šefo peilio ar kapoklės geležtė pakankamai plati- naudokite ją kaip semtuvėlį ir padėdami kita ranka bei geležtės plokštuma tarsi rieškučiomis perkelkite susmulkintą maistą į norimą vietą.
Visiškai nerekomenduojama plauti peilius indaplovėje. Indaplovėse plovimo procese naudojamos cheminės medžiagos gali pakeisti peilio geležtės spalvą, visam laikui sugadinti rankenas ar jų dangas, o aukšta temperatūra ir kartu su vandens spaudimu purškiamos abrazyvinės dalelės gali suminkštinti (atšipinti) pjovimo briauną. Dėl aukštos temperatūros neturėtume peiliu maišyti bulvių ar tikrinti mėsos kietumo verdančiame sultinyje.
Jei įrankių stalčiuje šaukštai gali būti kartu, tai virtuviniai peiliai tikrai ne. Tam yra sukurtos magnetinės juostos, peilių kaladės bei įvairiausi stovai. Peilių ašmenys negali "trintis" vieni į kitus.
Peilius visada laikykite atokiai nuo vaikų.
Product accessories
Susijusios prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: