Aštrus ir geras virtuvinis peilis – nepakeičiamas Jūsų pagalbininkas ruošiant maistą. Tinkamai parinkti virtuviniai peiliai leis jums gaminti maistą lengvai ir greitai.
Titnago atplaiša pirmykščio žmogaus rankose tapo pirmuoju pjaunančiu įrankiu. Vėliau peiliai tarnavo ir kaip nepamainomas buities, išgyvenimo įrankis, ritualinių apeigų atributas ar net meno kūrinys.
Įgudusiam virėjui peiliai - ne tik įrankiai maistui pjauti. Peiliai jam – draugai ir padėjėjai, jo pasididžiavimas, galintis sukelti kitų virtuvės specialistų pavydą. Įgudusiose ir atsargiose rankose peilis gali viską - ir nulupti agurką, ir supjaustyti jį plauko storumo griežinėliais.
Šefo peiliai, peiliai duonai ir mėsai, daržovių ir vaisių peiliai- čia Jums siūlome susipažinti su daugeliu peilių rūšių ir iš itin plataus asortimento išsirinkti tinkamiausius. Japoniški Kasumi ir Satake peiliai, keraminiai Kyocera peiliai, Samura peiliai, Sabatier peiliai- mūsų virtuvinių peilių asortimentas skirtas ir profesionaliems virėjams, ir tiems, kurie tiesiog mėgsta suktis virtuvėje.