STATUS rankinė vakuumavimo pompa
  • STATUS rankinė vakuumavimo pompa
  • STATUS rankinė ištraukimo pompa
  • STATUS rankinė vakuumavimo pompa

STATUS rankinė vakuumavimo pompa

6,99 EUR
631051
3831091704945
Su mokesčiais

STATUS rankinė vakuumavimo pompa

Kiekis
Yra Sandėlyje

  • Visos prekės su gamintojo kokybės garantija Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
  • Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą.
Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR.
Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR

Rankinė vakuuminio ištraukimo pompa yra patogus priedas, skirtas vakuuminiam visų Status vakuuminių konteinerių ar maišelių aktyvavimui. Keli patraukimai ištrauks orą ir sukurs vakuumą. Naudokite šį vakuuminį siurblį visada kai norėsite savo produktus ilgiau išlaikyti šviežius- namuose, kelionėse, atostogų metu ir savaitgaliams gamtoje.

Rankinė vakuuminio ištraukimo pompa yra pagrindinis priedas vakuumui sukurti:

Vakuuminiuose konteineriuose;

Vakuuminiame ąsotyje;

Buteliuose, uždarytuose Status vakuuminiais kamščiais;

Kitose pakuotėse, uždarytose Status universaliais vakuuminiais dangteliais.

Kaip susidaro vakuumas?

Vakuumas yra erdvė be oro. Jį sukuriame ištraukdami orą iš pakuočių, kurios buvo nepralaidžiai užsandarintos specialiu dangteliu su vakuuminiu vožtuvu. Vakuuminio sandėliavimo pranašumas yra užkirsti kelią oksidacijai, dėl kurios maistas suyra. Mikroorganizmams augti ir vystytis reikia deguonies. Jums tai reiškia, kad prailginsite savo maisto produktų galiojimo laiką visiškai natūraliu būdu be priedų ir taip sumažinsite sugedusių ir išmestų maisto produktų kiekį savo namuose.

Rankinio vakuuminio siurblio naudojimas

Siurbti rankiniu siurbliu paprasta, nes nereikia baterijų ar elektros lizdų. Galite jį naudoti supakuojant vakuuminiu būdu visus „Status“ priedus.

Naudokite rankinį vakuuminį siurblį, kad išsiurbtumėte orą iš vakuuminių konteinerių, kuriuose laikomi jūsų vaisiai ir daržovės, miltai, kava, žolelės, gatavi patiekalai ar kiti maisto produktai, kurių šviežumą ir galiojimo laiką norite pratęsti ir kurių maistinę vertę bei aromatą norite išsaugoti. Vakuumavimas taip pat apsaugo nuo nemalonių kvapų plitimo šaldytuve ir virtuvėje.

Maisto vakuumavimas taip pat išsaugo fermentus, vitaminus ir mineralus šviežiai spaustose sultyse, piene ir kituose gėrimuose, kuriuos ruošiate namuose ir laikote vakuuminiame ąsotyje. Indelio, kurį vakuuminiu būdu uždarėte rankiniu siurbliu, turinys taip pat bus visiškai saugus nuo išsiliejimo transportavimo metu.

Vakuuminiu būdu supakuokite paruoštus patiekalus tiesiai į puodą, kuriame jie buvo gaminami. Mūsų rankinis vakuuminis siurblys ir universalūs vakuuminiai dangteliai vakuuminiu būdu užsandarins visas talpas tiesiais kraštais. Tai reiškia, kad bus mažiau nešvarių indų, nes tą patį puodą galite naudoti ir patiekalui pašildyti.

Vakuuminiai kamščiai taip pat išsaugo atkimšto vyno kokybę. Rankine pompa pašalinkite orą iš pradėto butelio, kad išvengtumėte oksidacijos. Jūsų vynas ar sultys bus tokie pat skanūs po kelių dienų.

Nors vakuumavimas atideda maisto gedimą, tačiau šis procesas negali to pilnai sustabdyti, todėl visada laikykite savo maisto produktus šaldytuve.

Valymas ir priežiūra

Rankinio vakuuminio siurblio nereikia valyti, nes jis nesiliečia su maistu. Jei jis vis tiek taps nešvarus, nuvalykite jį minkštu drėgnu skudurėliu.

Neplaukite siurblio indaplovėje, nes tai gali sukelti problemų dėl slydimo. Jei po ilgo naudojimo pompos veikimas tampa ne toks sklandus, iki galo ištraukite siurblį ir sutepkite vidinį vamzdelį parafino alyva.

Medžiagos

Siurblio apačioje esanti tarpinė yra silikoninė, kitos dalys pagamintos iš aukštos kokybės ABS plastiko garantuoja gaminių ilgaamžiškumą. Abi medžiagos yra saugios maistui.

Status
11 Prekės

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Maisto vakuumatorius STATUS...

94,00 EUR

STATUS HV500 vakuumatorius

Slėgis: 750 mbar
Oro ištraukimas: 14 l/min
Maksimalus maišelio plotis: 280 mm
Galia: 200 W

...

STATUS MiniVac vakuumatorius

69,00 EUR

STATUS MiniVac vakuumatorius


• Korpusas: ABS plastikas
• Maks. maišelių plotis: 30cm
• Įtampa: 220-240 V, 50-60Hz
•...

STATUS HV100 vakumatorius

59,00 EUR

HV100 vakuumatorius idealiai tinka vidutinio dydžio namų ūkiams, kurie vertina geros kokybės maistą ir nori sumažinti maisto švaistymą.

Vakuumatorius STATUS HOME 280

129,00 EUR

Home 280 vakuumatorius

SIurblio tūris: 14 litrų/min

VAKUUMAS: -750 mbar

VAKUUMAVIMO PLĖVELĖS PLOTIS < 280 mm

...

STATUS vakuuminiai...

12,99 EUR

STATUS vakuumo maišeliai 12x55 cm, 30vnt.

Vakuuminiai vytintų dešrų maišeliai išsaugo puikų vytintų ir šviežių dešrų skonį ir neleidžia...