STATUS HV100 vakumatorius
HV100 vakuumatorius idealiai tinka vidutinio dydžio namų ūkiams, kurie vertina geros kokybės maistą ir nori sumažinti maisto švaistymą.
-
Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
-
Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR
Vakuumatorius su pažangiomis vakuumo ir sandarinimo funkcijomis visų rūšių maisto produktų vakuuminiam pakavimui
HV100 yra patobulinta vidutinės klasės vakuumavimo aparatų versija. Jame yra pažangūs vakuumo ir sandarinimo nustatymai, anksčiau buvę tik profesionaliose vakuuminio pakavimo mašinose. Vakuumuokite maistą kaip profesionalai ir sutaupykite iki 300 € per metus!
- Automatinė vakuuminio pakavimo funkcija (Vacseal) su reguliuojamu sandarinimu – nustatymas vakuuminiam riebių ir šlapių maisto produktų pakavimui.
- Rankinis impulsinis vakuuminis įpakavimas (impulsas) tiksliam oro įsiurbimui. Siurblys veikia tik paspaudus mygtuką ir sustoja tiksliai tą akimirką, kai jį atleidžiate. Tai reiškia, kad galėsite pasiekti optimalų vakuumą maišelyje neįsiurbdami drėgmės ir nesutraiškydami maisto.
- Naudokite švelnią vakuuminę pakuotę minkštiems ir drėgniems maisto produktams laikyti. Siurblys veikia lėtai, todėl lengviau valdyti vakuumą maišelyje.
- Mygtukas „Stop“ leidžia atšaukti bet kokį procesą. Atrodo labai paprasta funkcija, tačiau dažnai praverčia norint sustabdyti siurbimo procesą, kol aparatas neįsiurbia oro, arba sustabdyti sandarinimo procesą, kol aparatas neužsandarina maišelio ir jis iššvaistomas.
Be minėtų patobulinimų, HV100 taip pat turi visas tipines Status funkcijas, dėl kurių Status vakuuminiai sandarikliai yra vieni geriausių rinkoje.
- Vakuuminis sandarinimo konteineris su funkcija „Pulse“. Priedas pridedamas į komplektaciją. Vakuuminiai konteineriai puikiai tinka skysčiams laikyti ir vaisiams bei daržovėms kasdieniniam naudojimui.
- Skysčio dėklas neleidžia drėgmei patekti į mašiną. Jei mašina įsiurbia drėgmę, tiesiog ištuštinkite skysčio dėklą ir išdžiovinkite, ir galėsite tęsti vakuuminį pakavimą. Jei panašiai atsitinka su pigesniais vakuumatoriais, jų taisyti negalima.
- Vakuuminio pakavimo proceso metu užrakinę dangtelį, rankomis laisvai galite pritaikyti maišelį ir suformuoti norimą formą.
- Ašmenų zona palengvina folijos ritinėlio supjaustymą į maišelius. Norėdami pjauti tiesiai, ištraukite ritinį per angą tarp valdiklių ir dangčio ir supjaustykite ritinį norimo ilgio.
KODĖL IR KAM REIKALINGAS VAKUUMINIS PAKAVIMAS ?
Tai yra pats natūraliausias maisto laikymo būdas – tik ištraukę tam tikrą oro kiekį iš vakuuminio maišelio ar talpyklos pailginate maisto šviežumą.
Yra žinoma, kad yra trys pagrindiniai veiksniai, lemiantys maisto gedimą: drėgmė, oras (deguonis) ir temperatūra. Optimizavus bent vieną iš šių veiksnių, maistas išsilaiko ilgiau.
Vakuumuojant deguonis ištraukiamas ir oksidacijos procesas vyksta lėčiau, vadinasi, maistas taip pat genda lėčiau ir turėsite daugiau laiko jį panaudoti. Yra ir daugiau maisto laikymo prailginimo būdų- tai sūdymas, rūkymas, džiovinimas, šaldymas, brandinimas ir t.t. Tačiau visi jie keičia maisto savybes ir skonį, o vakuumavimas- tai paprasta ir visiškai natūralu.
Susijusios prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: