STATUS BVP130 vakuuminė pompa
  • STATUS BVP130 vakuuminė pompa
  • STATUS BVP130 vakuuminė pompa
  • Elektrinė vakuuminė pompa STATUS BVP130

Elektrinė vakuuminė pompa STATUS BVP130

29,00 EUR
631087
3831091709209
Su mokesčiais

Elektrinė vakuuminė pompa STATUS BVP130

Aukštis: 11,2 cm

Ilgis ir plotis: 5,5 cm

Svoris: 200 gramų.

Kiekis
Yra Sandėlyje

  • Visos prekės su gamintojo kokybės garantija Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
  • Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą.
Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR.
Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR

Elektrinė vakuuminė pompa BVP130 vienu mygtuko paspaudimu gali sukurti vakuumą vakuuminėse talpyklose, buteliuose ar kituose laikymo talpose, uždarytose „Status“ vakuuminiu dangteliu. Ji patogi ir kompaktiška, todėl rekomenduojame ją pasiimti ir į atostogas, iškylą ar žygį.

Kodėl verta naudoti elektrinę vakuumavimo pompą, o ne rankinį siurblį ar vakuuminę pakavimo mašiną?

Elektrinį vakuuminį siurblį BVP130 rekomenduojame žmonėms, kurie kelis kartus per dieną vakuuminiu būdu pakuoja maistą į Status vakuuminius konteinerius ir kitus vakuuminius priedus. Tai bus ypač svarbu vyresnio amžiaus žmonėms ir tiems, kurių rankų jėga yra ribota. Tai taip pat palengvins jūsų rūpesčius, todėl jums nereikės visada stebėtis, ar ištraukėte pakankamai oro su savo vakuuminiais siurbliais.

Kaip veikia elektrinė vakuuminė pompa?

Elektrinis vakuuminis siurblys BVP130 yra visiškai paprastas naudoti. Tiesiog uždėkite siurblį aplink vakuuminio konteinerio vožtuvą, kamštį arba universalų dangtelį ir įjunkite jį paspausdami „Įjungimo/išjungimo“ mygtuką. Siurblys pradės siurbti orą, apie kurį praneš raudonai ir žaliai mirksinti indikatoriaus lemputė. Kai jis pasiekia iš anksto nustatytą vakuumo slėgio lygį, jis sustoja. Jūsų maisto produktai yra saugiai laikomi vienu mygtuko paspaudimu.

Status BVP130 elektrinio vakuumavimo siurblio naudojimo įvairovė.

Šis elektrinis vakuuminis siurblys tinka naudoti su visais Status vakuuminiais priedais.

Visų formų ir dydžių vakuuminiai indai bus greitai išsiurbiami iki iš anksto nustatyto slėgio. Vaisiai, daržovės ir kiti maisto produktai bus apsaugoti nuo oksidacijos, kad ilgiau išliktų švieži.

Kaskart atidarius vakuuminį ąsotį ji reikia vėl suvakuumuoti, kad šviežiai spaustose sultyse būtų išsaugoti vitaminai, mineralai ir fermentai.

Naudodami mūsų universalius dangčius, galite išsiurbti maisto produktus originalioje pakuotėje (marinuotus agurkus, perdirbtą kūdikių maistą, jautienos troškinį). Su BVP130 jūsų šaldytuvo turinys bus akimirksniu supakuotas vakuume.

Vakuuminiai kamščiai išsaugo vyno ir kitų buteliuose išpilstytų gėrimų skonį kelias dienas ar savaites. Naudojant BVP130 elektrinį siurblį sumažėja tikimybė, kad kas nors apvirs ar išsilies. Pasibaigus siurbimo procesui, nuimkite siurblį nuo kamščio, patraukdami jį į šoną.

Dėl galingo siurbimo elektrinis siurblys BVP130 lieka prispaustas prie vakuuminio konteinerio vožtuvo, dangčio arba vakuuminio kamščio. Galite jį išimti švelniai patraukdami į šoną arba palaukdami kelias sekundes (20 arba priklausomai nuo priedo), kol išsilaisvins siurblio vožtuvo vakuumas.

Įkrovimas

Elektrinį siurblį galima įkrauti daugiau nei vienu būdu. Komplekte yra laidas su mikro USB arba USB 2.0 jungtimi, kurią galima prijungti prie stalinio ar nešiojamojo kompiuterio. Įkrovimo greitis priklauso nuo USB lizdo paskirties. Jei vienintelis jo tikslas yra duomenų perdavimas, įkrovimas užtruks ilgiau nei naudojant įkrovimui skirtą lizdą. Aparatui įkrauti paprastai reikia nuo dviejų iki keturių valandų. Elektrinį siurblį BVP130 taip pat galite įkrauti naudodami adapterį, kuris neįeina į komplektą, arba nešiojamą bateriją (5 V, 800 mA).

Priežiūra

Elektrinį vakuuminį siurblį lengva prižiūrėti. Kadangi jis nesiliečia su maistu, jo nereikia specialiai valyti. Jei jis susitepa, tiesiog nuvalykite jį minkšta drėgna šluoste. Nenaudokite agresyvių kempinių, kad nepažeistumėte tarpiklio. Nelaikykite BVP130 elektrinio siurblio nuo vandens ar šilumos šaltinių. Laikykite jį sausoje vietoje.

Medžiaga

Siurblys pagamintas iš PC ABS plastiko, sandariklis silikoninis.

Status
4 Prekės

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Vakuumatorius STATUS HOME 280

129,00 EUR

Home 280 vakuumatorius

SIurblio tūris: 14 litrų/min

VAKUUMAS: -750 mbar

VAKUUMAVIMO PLĖVELĖS PLOTIS < 280 mm

...

Maisto vakuumatorius STATUS...

94,00 EUR

STATUS HV500 vakuumatorius

Slėgis: 750 mbar
Oro ištraukimas: 14 l/min
Maksimalus maišelio plotis: 280 mm
Galia: 200 W

...

STATUS HV100 vakumatorius

59,00 EUR

HV100 vakuumatorius idealiai tinka vidutinio dydžio namų ūkiams, kurie vertina geros kokybės maistą ir nori sumažinti maisto švaistymą.

STATUS vakuuminiai...

12,99 EUR

STATUS vakuumo maišeliai 12x55 cm, 30vnt.

Vakuuminiai vytintų dešrų maišeliai išsaugo puikų vytintų ir šviežių dešrų skonį ir neleidžia...

STATUS MiniVac vakuumatorius

69,00 EUR

STATUS MiniVac vakuumatorius


• Korpusas: ABS plastikas
• Maks. maišelių plotis: 30cm
• Įtampa: 220-240 V, 50-60Hz
•...