

Keraminė trintuvė- tai universalus virtuvės įrankis sūriams, šokoladams ir pluoštiniams šakniavaisiams tarkuoti ir susmulkinti.
Itin aštrūs, atsparūs keraminiai dantukai, kurie niekada nesurūdys.
Tinkama plauti indaplovėje.
Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
Nemokamai pristatome didesnės nei 30 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 30 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR
Keraminė trintuvė „Kyocera“ – tobula įrankis jūsų virtuvei
Keraminė trintuvė „Kyocera“ – stilingas, praktiškas ir ilgaamžis virtuvės įrankis, pagamintas iš ypatingai tvirtos keramikos, kuri yra net 50 % kietesnė nei plienas ir beveik tokia pat kieta kaip Deimantas. Ši trintuvė ne tik išvaizdi, bet ir funkcionali – puikiai tinka smulkinti ir trinti įvairiausius ingredientus – česnaką, imbierą, citrinų arba apelsinų žieveles, sūrį, šokoladą ir t.t.
Pagrindinės savybės ir privalumai
Kas yra „keramika“ ir kodėl tai svarbu virtuvėje?
Keramika – tai neorganinis, neturintis metalo medžiaga, susidariusi kaitinant molį ir oksidus aukštoje temperatūroje (dažniausiai nuo 1000 °C iki 1600 °C). Šiam procesui vadovaujantis medžiaga tampa labai kieta, atspari karščiui, korozijai ir cheminėms medžiagoms.
Yra dviejų tipų keramika:
Kodėl keraminis įrankis – geresnis pasirinkimas?
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: