WACACO NANOPRESSO ARCTIC BLUE rankinis maltos kavos aparatas su dėklu, arktinė žydra

78,43 EUR
710754
4897066230344
Su mokesčiais
Kiekis
Yra Sandėlyje

  • Visos prekės su gamintojo kokybės garantija Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
  • Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą.
Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR.
Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR

Nešiojamas kavos virimo aparatas Wacaco Nanopresso ruošia puikią espreso kavą, nereikalaujant elektros energijos. Paprastu siurbimu pasiekite neįtikėtiną 18 barų slėgį, kuris yra panašus į įprastą espreso kavos aparatą.

Kavos aparatas sveria tik 336 gramus. Palyginti su kitais kavos virimo aparatais, 18 barų slėgis paruošia tikrą espreso kavą su sodria krema ir rafinuotu skoniu.

Komplekte taip pat yra medžiaginis maišelis, įmontuotas kavos puodelis ir valymo šepetėlis. Yra galimybė įsigyti ir kietą nailoninį apvalkalą su užtrauktuku.

Kavos ištraukimas pumpuojant užtrunka maždaug 20-30 sekundžių, per pirmuosius 8 išsiurbimus paruošiate reikiamą slėgį ir tik tada kava ištraukiama.

Siūlome įvairius spalvų variantus.

Nanopresso kavos virimo aparatas pagamintas iš patvaraus plastiko, kuriame nėra BPA. Portafilter yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, visiškai išardomas, kad būtų lengva valyti. Kavos aparatas atitinka tarptautines saugos normas FDA, EU, RoHS, LFGB, GB.

Matmenys: 156 x 71 x 62 mm, svoris: 336 g, vandens dozatorius: 80 ml, kavos dozatorius: 8 g, maksimalus slėgis: 18 bar (261 psi).

Wacaco
13 Prekės

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Išparduota

Termopuodelis Kyocera

39,95 EUR

Šis termopuodelis puikiai tinka darbui, automobiliui, kelionėms , stovyklavimui, Linksma rožinė spalva tikrai praskaidrins jums nuotaiką.

...

Rankinis maltos kavos...

79,00 EUR

WACACO NANOPRESSO CHILL WHITE rankinis maltos kavos aparatas su dėklu, balta spalva

Matmenys: 156 x 71 x 62 mm, svoris: 336 g, vandens...

Išparduota

Gertuvė Kyocera

39,95 EUR

Šis termopuodelis puikiai tinka darbui, automobiliui, kelionėms , stovyklavimui, medžiotojams ar žvejams.

Solidi juoda spalva, talpa 350...