STATUS Provac PRO vakuumatorius
STATUS Provac PRO vakuumatorius
• Galia: 400W
• Dviguba pompa, ištraukimas: iki 30l/min
• Vakuumavimo slėgis: - 900mbar
• Apsauga nuo skysčių išsiliejimo
• Maksimalus maišelių plotis: 35 cm
• Pajėgumas: ne mažiau negu 40000 vakuumavimo operacijų
• Garantija: 2 metai
-
Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
-
Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR
PROVAC 360 - vakuumatorius, skirtas profesionalams: sūrinėms, mėsinėms, profesionalioms virtuvėms ir kitoms įstaigoms, kasdien saugančioms didelius kiekius maisto produktų.
Profesionali vakuuminio pakavimo mašina „Provac 360“ yra pirmoji „Status“ profesionali vakuuminio pakavimo mašina. Jei dirbate maisto gamybos versle ir užsiimate sūriais, vytinta mėsa, kepiniais ar panašiais gaminiais, jums reikia galingo vakuuminio pakavimo aparato, kuris leis kasdien supakuoti didelius maisto kiekius. Provac gali pasigirti išskirtine galia, greičiu ir novatoriškais sprendimais, kad būtų lengviau naudoti, o mašinos kokybę garantuoja ne trumpesnė nei 5 metų garantija.
Komplekte:
• Profesionalus PROVAC 360 vakuumatorius
• Ritinėlis 280 mm x 3000 mm, 1 vnt.
• Ritinėlis 350 mm x 3000 mm, 1 vnt.
• Maišeliai 200 x 280 mm, 5 vnt.
• Maišeliai 120 x 550 mm, 5 vnt.
• Status Stiki dvipusė lipni juostelė, 5 vnt.
• Vakuumavimo žarnelė, skirta indeliams
• Pjovimo ašmenys
KODĖL IR KAM REIKALINGAS MAISTO VAKUUMAVIMAS ?
Tai yra pats natūraliausias maisto laikymo būdas – tik ištraukę tam tikrą oro kiekį iš vakuuminio maišelio ar talpyklos pailginate maisto šviežumą.
Yra žinoma, kad yra trys pagrindiniai veiksniai, lemiantys maisto gedimą: drėgmė, oras (deguonis) ir temperatūra. Optimizavus bent vieną iš šių veiksnių, maistas išsilaiko ilgiau.
Vakuumuojant deguonis ištraukiamas ir oksidacijos procesas vyksta lėčiau, vadinasi, maistas taip pat genda lėčiau ir turėsite daugiau laiko jį panaudoti. Yra ir daugiau maisto laikymo prailginimo būdų- tai sūdymas, rūkymas, džiovinimas, šaldymas, brandinimas ir t.t. Tačiau visi jie keičia maisto savybes ir skonį, o vakuumavimas- tai paprasta ir visiškai natūralu.
Susijusios prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: