Universalus keraminis  Kyocera peilis
  • Universalus keraminis  Kyocera peilis

Kyocera keraminis peilis pjaustymui

59,00 EUR
FZ-130 WH-BK EU
4960664876808
Su mokesčiais

 Kyocera keraminis virtuvės peilis. Lengvas ir aštrus, jis puikiai papildys jūsų jau turimą peilių rinkinį. Bekauliai vaisiai ar daržovės, žuvies ar mėsos file, prieskoninės žolelės- tai produktai, kuriems šis peilis tobulai tinka.

Kiekis
yra sandėlyje

  • Visos prekės su gamintojo kokybės garantija Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
  • Užsakytai prekei galėsite pasirinkti jums patogiausią pristatymo būdą (žr. prekių pristatymas) Užsakytai prekei galėsite pasirinkti jums patogiausią pristatymo būdą (žr. prekių pristatymas)

Ašmenys- 13 cm.,balta cirkonio keramika

Rankena- juodas  plastikas

HRC 71

Gamintojas- Kyocera

 Keraminiai ašmenys be pastangų pjauna bet kokį maistą. Dėl glotnaus paviršiaus Kyocera peiliai taip pat yra labiau higieniški, atsparūs korozijai ir nesuteikia pašalinio kvapo ar metalo jonizacijos ruošiant daug rūgščių, sulčių, druskų ar aromatinių medžiagų turinčius gaminius (pvz. citrina, imbieras ir pan.). Dėl šių savybių keraminius peilius  ypač vertina  termiškai neapdoroto "gyvo maisto" ( raw food ) šalininkai.

KAIP NAUDOTI?

Keramika nėra pilnavertis plieno pakaitalas. Vaisiams, daržovėms ir bekaulei mėsai pjaustyti. KYOCERA Pažangiosios Keramikos peiliai neturi lygių. Keramika ilgiau išlieka aštri, o medžiagos  cheminis grynumas ir įrankio lengvumas pjaustant suteiks naujų pojūčių. Jie skirti papildyti – o  ne pakeisti – kitus jūsų peilius. Keraminis peilis geriausiai tinka pjauti bekaulę mėsą, vaisius ar daržoves.  Išpjaustyti, iškaulinti, šaldytam maistui ir sūriui pjauti naudokite plieno peilius. Keraminiai peiliai lūžta ir trupa lengviau nei plieniniai. Elkitės su jais atsargiai. Naudokite su plastikine ar medine pjaustymo lentele, nepjaustykite ant marmurinio ar akmens masės paviršiaus, taip pat ant ant tam nepritaikytų paviršių, tokių kaip lėkštės ar keraminės plytelės

Plaukite tik rankomis su skystu indų plovikliu. Jei atsiranda spalvinių dėmių, kurių nepašalina įprastinis ploviklis, galite panaudoti acetoną ar lengvą baliklį

Saugokite peilį įmautėje, peilių kaladėje arba naudokite ašmenų apsaugas

TURĖTUMĖTE VENGTI:

 Pjauti sušalusį maistą ar kaulus

Numesti peilį ant kieto paviršiaus

Plauti indaplovėje

Naudoti kaip grandiklį

Laikyti ašmenis atviroje ugnyje (keramika laidi karščiui)

Galąsti įprastiniu galąstuvu: keraminiams peiliams galąsti naudojami deimantiniai akmenys arba diskai

10 Prekės

Specifinė nuoroda

Product accessories

Keraminių peilių galąstuvas

25,00 EUR

Galąstuvas keraminiams peiliams galąsti.

Keraminį peilį nėra lengva pergaląsti- tam reikalinga tvirtesnė už cirkonio oksidą medžiaga....

Susijusios prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Santoku peilis Kaiju

69,00 EUR

Kaltinio AUS-8 plieno japoniškas šefo peilis Santoku. Tai pagrindinis virėjo ar šefo peilis, be kurio neįsivaizduojams darbas virtuvėje.  

Samura 67 šefo peilis

39,00 EUR

Virtuvės šefo peilis (20cm ašmenys). Pagrindinis ir svarbiausias peilis jūsų virtuvėje

Šefo peilis Kasumi...

255,00 EUR

Daugiasluoksnio  (33) damasko plieno japoniškas šefo peilis. Kasumi Masterpiece  serija.  Ašmenys 24 cm.

Keraminis Santoku peilis...

59,00 EUR

Japoniškas keraminis šefo peilis Santoku.

Santoku japonų kalba reiškia "trys vertybės", kitaip tariant šis peilis skirtas plaustyti...

Ajikiri peilis

199,00 EUR

Ašmenų ilgis 12 cm. Peilio svoris 170 g.  Geležtė- dvisluoksnė, Shirogami plienas, poliruota. Rankena- magnolija, plastikinis tvirtinimo...

Santoku peilis

59,00 EUR

Šefo peilis Samura su 20cm geležte, pagaminta iš AUS-8 plieno.

Samura Okinawa Nakiri

54,45 EUR 72,60 EUR -25%

Japoniška kapoklė Nakiri, skirta daržovėms ir mėsai/žuviai