Daržovių peilis Satake Traditional Nakiri
Daržovių peilis Satake Traditional Nakiri
Bendras peilio ilgis 30 cm.
Ašmenų ilgis 16 cm.
Geležtės plotis 4.8 cm.
Storis ties pentimi 1,6 mm.
Peilio svoris 132 g.
-
Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
-
Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR
Nakiri peilis turi tiesią ašmenų briauną ir yra labai populiarus visoje Japonijoje. Geležtės plokštumos yra išgaląstos iš abiejų pusių, japonų kalba tai vadinama ryōba. Šis peilis dažniausiai naudojamas tradicinėje virtuvėje kai reikia greitai ir efektyviai sukapoti, supjaustyti ar susmulkinti daržoves ir vaisius.
„Traditional“ peilių serija yra puikus pasirinkimas žengiant į tradicinių japoniškų peilių pasaulį. Tai kasdieniam naudojimui skirti tvirti ir patikimi peiliai, kurių geležtės pagamintos iš nerūdijančio molibdeno-vanadžio plieno. Šis plienas yra ypač atsparus korozijai ir lengvai galandamas, jo kietumas yra 56–58 HRC, Klasikinės apvalios peilių rankenos yra pagamintos iš lengvo, natūralaus magnolijos medžio ir sutvirtintos patvaraus plastiko žiedu, kuris efektyviai apsaugo nuo geležtės iškritimo.
Jums tikrai patiks šie tradiciniai japoniški peiliai ir maisto gaminimas su jais suteiks naujų potyrių. Banzai!
Kur gaminami Satake peiliai?
"SATAKE CUTLERY MFG. Co., Ltd." buvo įkurta 1947 m. Seki mieste. Įmonės tikslas- gaminti patikimus ir ilgaamžius virtuvės įrankius ir "SATAKE CUTLERY MFG. Co., Ltd." tęsia savo misiją- laikydamiesi aukščiausių kokybės standartų kuria ir gamina pažangiausius virtuvinių peilių modelius sujungdami ilgametes kalvystės tradicijas su šiuolaikinėmis technologijomis. Kvalifikuotų meistrų kruopščiai pagaminti japoniški virtuvės peiliai – jų aistros savo darbui rezultatas.
Seki- japoniškų peilių miestas
Seki miestas, kuriame yra gamykla, garsėja unikaliais ir tradiciniais kalvystės metodais, turinčiais daugiau nei 700 metų istoriją. Ji prasidėjo Kamakura epochoje (1185.-1333), kai žymus kardų meistras Motoshige persikėlė į Seki ir čia pradėjo kaldinti savo kardus bei mokyti kitus šio amato. Seki apylinkes supo dideli pušynai, kur kalviai galėjo gauti jiems reikalingos medžio anglies, taip pat čia buvo tinkamas vanduo, todėl Seki miestas tapo tinkama vieta kardams gaminti. Laikui bėgant, meistrų daugėjo ir daugiau nei 300 kalvių čia gyveno ir gamino geriausius samurajų kardus Muromachi epochoje. (1336-1573). Tada Seki miestas suklestėjo kaip samurajų kardų gamybos centras ir tapo žinomas visoje Japonijoje.
Po Meiji laikotarpiu paskelbto kardų uždraudimo akto „Haitorei“ (1876) jų paklausa ženkliai sumažėjo, tačiau meistrai savo ištobulintus kalvystės įgūdžius pritaikė peilių bei žemės ūkio padargų gamybai. Dar ir dabar Seki miestas ir jo apylinkės yra žinomos kaip viena garsiausių peilių gamybos sričių pasaulyje. Čia pagaminti virtuvės peiliai užima daugiau nei 50% Japonijos rinkos ir yra vertinami už aukščiausius kokybės standartus.
Seki mieste gaminami peiliai: Mcusta Zanmai, Masahiro, Kasumi, Sekikanetsugu, Shizu Hamono
Product accessories
Susijusios prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: