

Dviejų keraminių Kyocera peilių rinkinys. Rinkinį sudaro Santoku peilis FK-140 WH ir peilis daržovėms FK-075 WH.
Rinkinys gražiai supakuotas- jis gali būti puikia dovana.
Mažasis peilis skirtas daržovėms ir vaisiams, didysis peilis- tai japoniškas šefo peilis Santoku, skirtas pagrindiniams šefo darbams atlikti.
Santoku japonų kalba reiškia "trys vertybės", kitaip tariant šis peilis skirtas plaustyti mėsai, žuviai ir stambesnėms daržovėms.
Supakuoti gražioje dėžutėje- tai puiki dovana tikram virtuvės virtuozui.
KODĖL VERTA RINKTIS KERAMINIUS PEILIUS ?
Keraminiai ašmenys be pastangų pjauna bet kokį maistą. Dėl glotnaus paviršiaus Kyocera peiliai taip pat yra labiau higieniški, atsparūs korozijai ir nesuteikia pašalinio kvapo ar metalo jonizacijos ruošiant daug rūgščių, sulčių, druskų ar aromatinių medžiagų turinčius gaminius (pvz. citrina, imbieras ir pan.). Dėl šių savybių keraminius peilius ypač vertina termiškai neapdoroto "gyvo maisto" ( raw food ) šalininkai.
Jūs iš karto pajusite skirtumą, kai į rankas paimsite KYOCERA keraminį peilį. Ypatingas jausmas – neįtikėtinai lengvas, tačiau puikiai tinka Jūsų delnui. Ašmenys – užgaląsti lyg skustuvo. Bet tik išbandę peilį patirsite keramikos privalumus. Įsivaizduokite plonas, beveik permatomas, riekeles. Tokias gali atriekti tik peilis, kuris ilgai šlieka aštrus. Tyrimu įrodyta, kad KYOCERA Pažangios Keramikos dėka ašmenų pjaunančiosios briaunos savo aštrumą išsilaiko mažiausiai 10 kartų ilgiau nei kitų profesionalių peilių. KYOCERA pirmieji pagamino keraminį peilį ir išliko geriausiai žinomu prekiniu ženklu šiame segmente.
Keramikos žaliava, kaip deimantų ar safyrų, yra sukurta gamtos per tūkstantmečius trukusius kristalizacijos procesus, patyrusi ekstremalias temperatūras ir milžinišką slėgį. Šių procesų rezultatas - gryna, tanki, tvirta medžiaga, daugiau nei 50% tvirtesnė už plieną ir pagal tvirtumą artima deimantui.
Ilgaamžės ir atsparios korozijai, keraminės dalys dažnai naudojamos chirurgijoje kaip kaulo pakaitalai. Ši keramika taip pat naudojama kosminiuose palydovuose, lenktyninių automobilių stabdžių sistemose ir kitur, kur reikalingas ypatingas atsparumas dilimui. Kai metalas nebeatlaiko krūvių, pasirenkama keramika.
KYOCERA keraminiai peiliai - jai pirmenybę teikia kvalifikuoti virtuvės šefai ir virėjai mėgėjai visame pasaulyje !
KAIP NAUDOTI KERAMINIUS PEILIUS ?
Keramika nėra pilnavertis plieno pakaitalas. Vaisiams, daržovėms ir bekaulei mėsai pjaustyti KYOCERA keraminiai peiliai neturi sau lygių. Keramika ilgiau išlieka aštri, o peilio lengvumas pjaustant suteiks naujų pojūčių. Jie skirti papildyti – o ne pakeisti – kitus jūsų peilius. Keraminis peilis geriausiai tinka pjauti bekaulę mėsą, vaisius ar daržoves. Išpjaustyti, iškaulinti, šaldytam maistui ir sūriui pjauti naudokite plieno peilius. Keraminiai peiliai lūžta ir trupa lengviau nei plieniniai. Elkitės su jais atsargiai. Naudokite su plastikine ar medine pjaustymo lentele, nepjaustykite ant marmurinio ar akmens masės paviršiaus, taip pat ant ant tam nepritaikytų paviršių, tokių kaip lėkštės ar keraminės plytelės. Plaukite tik rankomis su skystu indų plovikliu. Jei atsiranda spalvinių dėmių, kurių nepašalina įprastinis ploviklis, galite panaudoti acetoną ar lengvą baliklį. Saugokite peilį įmautėje, peilių kaladėje arba naudokite ašmenų apsaugas.
TURĖTUMĖTE VENGTI:
Pjauti sušalusį maistą ar kaulus
Numesti peilį ant kieto paviršiaus
Plauti indaplovėje
Naudoti kaip grandiklį
Laikyti ašmenis atviroje ugnyje (keramika laidi karščiui)
Galąsti įprastiniu galąstuvu. Keraminiams peiliams galąsti naudojami deimantiniai akmenys arba diskai.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: