- Išpardavimas!
Virtuvinių peilių rinkinys SABATIER LICORNE
Virtuvinių peilių rinkinys LICORNE. Rinkinį sudaro:
- mažasis vaisių ir daržovių pjaustymo peilis 9 cm ašmenys
- japoniškas šefo peilis Santoku, 18 cm ašmenys
- tradicinis šefo peilis 20 cm ašmenys
Peiliai pagaminti iš plieno 5Cr15MoV, HRC-56
Peilių rankenos pagamintos iš POM plastiko. 3 kniedės, pilna įkotė.
-
Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
-
Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR
Šis Sabatier International peilių rinkinys leis jums palyginti mums įprastus peilius su japoniško dizaino peiliu. 3 virtuvinių peilių rinkinys- tai puiki galimybė aprūpinti savo virtuvę geros kokybės peiliais už prieinamą kainą! Įvairių paskirčių virtuvinių peilių rinkinys leis jums pjaustyti visų tipų maistą.
Peilių gamybai panaudotas plienas 5Cr15MoV. Padidintas anglies kiekis pliene leidžia peiliams būti tvirtesniems, o dėl lydinyje esantčio chromo šio tipo plienas taip pat pasižymi dideliu tvirtumu ir nepaprastu atsparumu smūgiams ir korozijai. Tradicinio dizaino peilių rankenos pagamintos iš POM plastiko, kuris dėl savo atsparumo, ilgaamžiškumo ir higieninių savybių plačiai naudojamas virtuvės reikmenims.
Rinkinys supakuotas dailioje kartoninėje dėžutėje su magnetiniu pritraukėju, kuri puikiai tinka dovanoti bet kokia proga!
Sabatier peiliai:
Pirmąjį SABATIER® peilį p.Sabatier sukūrė XIX amžiaus pradžioje Thiers regione Prancūzijoje. Šios šeimos istorijos paveldėtojas, prekinis ženklas LION SABATIER® garantuoja, kad peilių gamybos procesai yra tesiami gerbiant savo garsaus protėvio tradicijas ir technines žinias, kurio vardas dabar visame pasaulyje siejamas su prancūzų kulinarijos meno kultūriniu paveldu bei peiliadirbyste. Pažymint peilius liūto anspaudu daugiau nei 200 metų prekės ženklas SABATIER® didžiuojasi galėdamas daryti įtaką prancūzų gastronominei kultūrai. Sabatier® yra prekės ženklas, priklausantis gamyklai ROUSSELON DUMAS-SABATIER iš Prancūzijos.
LA BRIGADE DE BUYER, kuriai nuo 2021 priklauso prekinis ženklas LION SABATIER yra tarptautinė įmonių grupė, valdanti premium kokybės maisto gaminimo ir kepimo įrangos prekių ženklus, skirtus tiek profesionalams, tiek plačiajai visuomenei. De Buyer, Lion Sabatier, 32 Dumas, Scaritech, Pebbly- visi šie prekių ženklai papildo vienas kitą ir yra sukurti padėti jums jūsų iššūkių pilnoje kulinarinėje kelionėje.
SABATIER INTERNATIONAL- tai ekonominė peilių ir peilių rinkinių linija, ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio. Šie gaminiai gaminami ROUSSELON DUMAS-SABATIER padalinyje , kuris yra KLR.
Virtuvinių peilių priežiūra
Nerūdijančio plieno virtuviniai peiliai priežiūros prasme yra mažiau reiklūs nei anglinio plieno peiliai- juose yra chromo ir kitų legiruojančių elementų, todėl jie yra atsparesni išorinei aplinkai. Tačiau peilių po maisto ruošos nereikėtų visiškai pamiršti. Po naudojimo juos reikia nuplauti ir geriausia nuvalyti sausai arba palikti džiūti ant magnetinės juostelės. Jei peiliai laikomi kaladėse, geriausia juos ten grąžinti, kai jie bus visiškai sausi. Jei savo peilį ilgą laiką paliksime nenaudodamą, nepakenks jį sutepti valgomuoju aliejumi (venkite tik tų aliejų, kurie greit oksiduojasi, tokie kaip sėmenų aliejus). Nors šis peilių plienas apibūdinamas kaip nerūdijantis, nepalankiomis aplinkybėmis jis gali gauti patiną, jei neprižiūrėsite savo virtuvinio peilio.
Bendros taisyklės, taikytinos visiems peiliams:
Nepaisant to, kiek jūs pasitikite savo peiliu, neteisingai naudojimas jis sulūš.
Kiekvienas virtuvinis peilis turi savo paskirtį. Konservų ir stiklainių atidarymui ar varžtų sukimui yra atitinkami įrankiai.
Nepjaustykite ant paviršiaus, kuris yra kietesnis nei peilio geležtė (akmens masė, marmuras,lėkštė). Naudokite medines ar plastikines pjaustymo lentas.
Jei norite kad jūsų peilio ašmenys ilgiau liktų aštrūs- nebraukite jais supjaustyto maisto nuo pjaustymo lentos. Apverskite peilį ir braukite geležtės pentimi. Braukti peiliu nuo lentos į puodą ar dubenį- prasto skonio ženklas. Šefo peilio ar kapoklės geležtė pakankamai plati- naudokite ją kaip semtuvėlį ir padėdami kita ranka bei geležtės plokštuma tarsi rieškučiomis perkelkite susmulkintą maistą į norimą vietą.
Visiškai nerekomenduojama plauti peilius indaplovėje. Indaplovėse plovimo procese naudojamos cheminės medžiagos gali pakeisti peilio geležtės spalvą, visam laikui sugadinti rankenas ar jų dangas, o aukšta temperatūra ir kartu su vandens spaudimu purškiamos abrazyvinės dalelės gali suminkštinti (atšipinti) pjovimo briauną. Dėl aukštos temperatūros neturėtume peiliu maišyti bulvių ar tikrinti mėsos kietumo verdančiame sultinyje.
Jei įrankių stalčiuje šaukštai gali būti kartu, tai virtuviniai peiliai tikrai ne. Tam yra sukurtos magnetinės juostos, peilių kaladės bei įvairiausi stovai. Peilių ašmenys negali "trintis" vieni į kitus.
Peilius visada laikykite atokiai nuo vaikų.
Product accessories
Susijusios prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: