STATUS vakuumo rulonėliai 12x300cm, 5vnt
  • STATUS vakuumo rulonėliai 12x300cm, 5vnt
  • STATUS vakuuminiai rulonėliai

STATUS vakuuminiai rulonėliai 12x300cm, 5vnt

15,00 EUR
631012
3831091700060
Su mokesčiais

STATUS vakuumo rulonėliai 12x300cm, 5vnt

Kiekis
Yra Sandėlyje

  • Visos prekės su gamintojo kokybės garantija Visos prekės su gamintojo kokybės garantija
  • Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą.
Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR.
Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR Nemokamai pristatome didesnės nei 20 EUR vertės užsakymus į pasirinktą LP Express terminalą. Užsakymams iki 20 EUR taikomas pristatymo mokestis 2,50 EUR. Pristatymas nurodytu adresu (kurjerio paslauga) kainuoja papildomai 5 EUR

STATUS vakuuminiai rulonėliai skirti vakuumuotis bet kokio ilgio vytintoms dešroms. Su vakuuminės plėvelės ritinėliais galite pagaminti įvairaus ilgio maišelius, kuriuose tilps vytinta dešra, smulkesni šoninės gabalėliai, riešutai, cukinijos, morkos ir kt.

STATUS vakuumo rulonėliai 120 x3000 mm, 5vnt. komplektas
Užvakuumuoti produktai išlieka švieži ženkliai ilgiau (2-5 kartus).

Sudėtis:
Poliamidas (PA) - užtikrina nepralaidumą orui
Polietilenas (PE) - užtikrina sandarinimo juostos tvirtumą
Maišelio storis: 100 µm (lygus sluoksnis), 130 µm (sluoksnis su grioveliais)

Savybės: nelaidūs orui, tinka liestis su maistu, neturi kvapo ir skonio, perdirbami.

5 priežastys, kodėl verta rinktis STATUS vakuumavimo maišelius ir ritinėlius:

• Produktai, laikomi STATUS vakuuminiuose maišeliuose, nepraranda savo savybių iki pusės metų

• Maišeliai yra tinkami ruošti produktus "sous vide" būdu

• Vakuumavimo maišelius ir ritinėlius galima naudoti su visų gamintojų bekameriniais vakuumatoriais

• STATUS gamybinės technologijos yra nuolat tobulinamos, o visa produkcija yra gaminama Slovėnijoje, ES

• Gamybai skirtos medžiagos yra europinės kilmės ir turi visus atitinkančius sertifikatus

Vakuuminio maisto laikymo privalumai

Laikant vakuume, maisto galiojimo laikas pailgėja iki keturių kartų, nes pašalinus deguonį bakterijos netenka gyvenimo sąlygų. Vakuuminis įpakavimas žymiai sumažina oksidaciją, dėl kurios atsiranda pelėsių, maisto gedimo, skonio, išvaizdos ir kvapo pasikeitimas. Jums tai reiškia, kad vakuume supakuoti (šaldyti) maisto produktai išsaugos originalų skonį ir vitaminų kiekį.

Kokius vakuuminio pakavimo maišelius turėčiau pasirinkti?

Rinkoje yra daug įvairių dydžių ir kokybės vakuuminių pakavimo maišelių. Vakuuminio maišelio kokybės lygis gali būti vertinamas pagal šiuos kriterijus:

maišelio storis;

medžiagų sudėtis;

briaunotas profilis.

Kokybiški vakuumavimo maišeliai yra mažiausiai 100 µm storio. Atskirų maišelių storį galima rasti gamintojo deklaracijoje.

Storis yra svarbus vakuumavimo maišelio pralaidumui ir kokybiškam lydymui. Jei plėvelė yra per plona ir joje nėra pakankamai poliamido, ji praleidžia deguonį, todėl maistas suges. Ploname maišelyje taip pat nebus pakankamai polietileno, kuris užtikrina gerą sandarumą. Tai reiškia, kad maišelis išsilydys sandarinimo proceso metu ir negalės išlaikyti vakuumo.

Status vakuuminio maišelio storis

Status vakuuminė plėvelė yra storiausia rinkoje. Jos lygus sluoksnis yra 100 µm storio, o briaunotas – 120 µm. Status vakuuminiai maišeliai garantuoja, kad jie bus nepralaidūs ir bus sandarūs pagal aukščiausius standartus. Išsamesnį vakuuminės plėvelės sudėties paaiškinimą rasite paveikslėlyje.

Maisto produktų laikymas Status vakuuminiuose maišeliuose apsaugo juos nuo išorinių poveikių, nes tinkamas jų storis veikia kaip barjeras, apsaugantis laikomą maistą.

Vakuumavimo plėvelės ritinėliai: medžiagos

Vakuumavimo plėvelės sudėtis taip pat svarbi, nes ji liečiasi su maistu. Vakuumavimo plėvelėje naudojamos medžiagos privalo turėti sertifikatus, įrodančius jos tinkamumą maistui laikyti, šaldyti ir virti sous vide. Taip pat svarbu, kad vakuumavimo plėvelė nedarytų įtakos laikomų maisto produktų skoniui ir kvapui, kitaip jūsų maisto produktai įgautų nemalonų plastikinį poskonį.

Statuso vakuumavimo plėvelės ritinėlio sudėtis

Status vakuumavimo plėvelės ritinėliai yra pagaminti iš poliamido ir polietileno. Poliamidas yra sandarus ir naudojamas išoriniuose folijos sluoksniuose. Polietilenas yra medžiaga, užtikrinanti, kad maišeliai bus geros kokybės. Status maišeliai turi storiausią poliamido sluoksnį (20 µm) rinkoje, todėl jie yra geriausias pasirinkimas, jei norite, kad jūsų namuose užaugintos daržovės, mėsa ir džiovintos mėsos delikatesai būtų laikomi tinkamai.

Kodėl kokybiška vakuuminė plėvelė yra briaunota?

Briaunotas profilis atlieka tam tikrą funkciją. Dėl briaunų formos vakuuminio pakavimo proceso metu iš vakuuminių maišelių galima lengvai ir efektyviau ištraukti orą. Status vakuumavimo plėvelės briaunelės yra ypatingos ir apsaugotos. Status maišelių briaunotas profilis yra 0,2 mm aukščio ir garantuoja, kad penkiasdešimtojo ciklo metu jie atitiks tą patį kokybės standartą, kaip ir pirmąjį.

Kaip iš tikrųjų sutaupote pinigų perkant kokybiškus vakuuminius maišelius?

Status vakuuminiai maišeliai gali būti pakartotinai naudojami kelis kartus. Maišelius taip pat galite plauti indaplovėje ir naudoti tol, kol jie yra pakankamai ilgi, kad juos būtų galima panaudoti vakuumuojant vakuumatoriumi. Tai reiškia, kad efektyviai naudodami vakuuminius maišelius jūs sutaupysite nemažai, o plėvelės ar maišelių nepaveiks pakartotinis plovimas ir vakuuminis pakavimas dėl kokybiškos  vakuumavimo plėvelės sudėties. Status vakuuminė plėvelė yra pagaminta Slovėnijoje ir turi visus reikiamus sertifikatus, patvirtinančius, kad ji tinkama laikyti maistą ir neturi įtakos maisto skoniui ar kvapui. Status vakuuminiai maišeliai taip pat tinka šaldyti ir sous vide maisto ruošimui.

Kaip išsirinkti tinkamą vakuumavimo  talpą ?

Vakuumavimo plėvelės ritinėliai yra geriausias pasirinkimas, kai vakuuminiu būdu fasuojate įvairaus dydžio maistą arba ruošiate daržovių ir mėsos pakelius įvairiems patiekalams. Maišelio ilgį galite visiškai pritaikyti prie maisto produkto, kurį norite supakuoti vakuume. Siauri vakuumavimo plėvelės ritinėliai tinka laikyti nedidelius sūrio ir mėsos gabalėlius, pjaustytus kepsnius ir daržoves, žirnelius ir pupeles, uogas, džiovintus vaisius ir kitus tinkamo dydžio maisto produktus.

Status
29 Prekės

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

STATUS Provac PRO...

429,00 EUR

STATUS Provac PRO vakuumatorius

• Galia: 400W
• Dviguba pompa, ištraukimas: iki 30l/min
• Vakuumavimo slėgis: - 900mbar
•...

STATUS MiniVac vakuumatorius

69,00 EUR

STATUS MiniVac vakuumatorius


• Korpusas: ABS plastikas
• Maks. maišelių plotis: 30cm
• Įtampa: 220-240 V, 50-60Hz
•...

STATUS HV100 vakumatorius

69,00 EUR

HV100 vakuumatorius idealiai tinka vidutinio dydžio namų ūkiams, kurie vertina geros kokybės maistą ir nori sumažinti maisto švaistymą.

STATUS vakuuminiai...

12,99 EUR

STATUS vakuumo maišeliai 12x55 cm, 30vnt.

Vakuuminiai vytintų dešrų maišeliai išsaugo puikų vytintų ir šviežių dešrų skonį ir neleidžia...

STATUS SOLID300 vakuumatorius

189,00 EUR

„Solid 300“ yra pusiau profesionali vakuuminio pakavimo mašina, skirta mažesniems gamintojams arba pradedantiesiems ir svečių, proginėms...

Vakuumatorius STATUS HOME 280

129,00 EUR

Home 280 vakuumatorius

SIurblio tūris: 14 litrų/min

VAKUUMAS: -750 mbar

VAKUUMAVIMO PLĖVELĖS PLOTIS < 280 mm

...